avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Ce document fiscal emite administratorul la plata prin ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Ce document fiscal emite administratorul la plata prin banca

as dori sa sesize anaf pentru ca administratorul blocului tine sume mari de bani cash in casa si pentru ca niciodata de cand platesc prin banca intretinerea nu mi-a dat vreun document fiscal. Din cate stiu, si la plata prin banca are obligatia de a emite ceva document. Asa e? Stiu ca avocatul meu imi trimitea factura si dadea si chitanta desi eu plateam online.
Deci, va rog sa imi spuneti ce e ilegal din ce face acest administrator.

Multam
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 16:10, 7 Aprilie 2015
prin banca nu are ce sa va dea.
Aveti extrasul ca document justificativ
daca avocatul dvs va dadea chitanta pt ca plateati prin banca atunci e un inconstient
chitanta se da doar la plata cash.
Si da, este normal sa tina bani in casa daca are nevoi curente administratia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, În cazul în care întreținerea se plătește online, ... Dr@gosch Dr@gosch Bună ziua, În cazul în care întreținerea se plătește online, pe internet sau cu cardul cum se poate obține chitanța eliberată de casieria ... (vezi toată discuția)
Plata intretinerii prin virament bancar deluria deluria Aveti idee daca plata intretinerii se poate face prin ordin de plata? Daca da, exista vreo varianta legala de a-l obliga pe presedintele asociatiei sa-mi spuna ... (vezi toată discuția)
Factura fara chitanta mariana1955 mariana1955 Sunt firma si cumpar produse consumabile in firma pe baza de factura iar pe factura emisa de magazin este mentiunea \" factura circula fara chitanta de ... (vezi toată discuția)