avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Sef santier, RTE si Responsabil CQ - o singura persoana
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Sef santier, RTE si Responsabil CQ - o singura persoana

Un ofertant a depus in cadrul unei proceduri de cerere de oferta - contract lucrari, declaratie de asigurare a personalului pentru executia contractului
Pentru pozitiile Sef Santier, RTE si Responsabil CQ a nominalizat o singura persoana care va indeplini toate functiile din contract.
Ca si cerinte persoana respectiva poate indeplini oricare din functiile de executie
Intrebarea este daca aceasta oferta indeplineste conditiile de calificare si daca aceeasi persoana poate indeplini toate cele 3 functii in contract
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 11:12, 3 Aprilie 2015
Inainte de a lua o decizie, solicitati clarificari, sa demonstreze concret cum respectiva persoana va indeplini cele 3 functii simultan, fara a afecta prestarea nici uneia din ele.
Nicaieri nu scrie ca nu are voie o singura persoana, dar nici nu vad cum poate indeplini simultan functiile respective o singura persoana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Responsabil cq aurora_oprescu2009 aurora_oprescu2009 Buna ziua, cum demonstrez ca SC ca am specialist responsabil cu controlul calitatii in constructii, daca acestia nu se mai autorizeaza de catre ISC? Este ... (vezi toată discuția)
Criterii de calificare tina25 tina25 am solicitat formular cu personalul angajat in proiect ....fara a preciza ca seful de santier sa fie specialist....intrucat in formular seful de santier era ... (vezi toată discuția)
Achizitii publice mariomiha mariomiha Buna ziua, Am si eu 2 nelamuriri in calitate de operator economic: In cadrul unei achizitii publice de lucrari unul din criteriile de calificare ... (vezi toată discuția)