avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... 4 minute pe calea ferata
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

4 minute pe calea ferata

Salut. Am fost amendat de politist deoarece tema "vanatorii" din aceasta saptamana era "trecerea de cale ferata".M-a vazut oprind la trecerea de cale ferata simpla dar dupa parerea lui nu era o oprire "hotarata" ?!?. Amenda 877 lei!
Din pacate nu am inregisrtat acest lucru.

INTREBARE: politia este obligata sa inregistreze astfel de cazuri sau totul merge pe "cuvantul" agentului?
Am presimtirea ca nu are rost sa fac contestatie...

Daca cele 2-3 secunde de oprire nu sunt suficienti, m-am hotarat sa ma duc inapoi (cand si domnul agent este la panda) si sa ma opresc pentru 4 minute inainte de indicatorul STOP si sa inregistrez totul pe video.(peste 5 minute se considera stationare)
Am studiat codul rutier, dar nu gasesc nimic impotriva acestui plan.
Ce parere aveti?
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Aprilie 2015
funThomas, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:47, 7 Iunie 2022
Daca nu ati cautat, sigur nu ati auzit.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum contest un proces verbal (contraventie rutiera pieton)? ioanm94 ioanm94 Buna ziua! Astazi am avut ghinionul sa primsc o amenda(97.5 RON) pe nedrept sau cel putin asa consider.In calitate de pieton am traversat o stada ... (vezi toată discuția)
Martor neprezentat davidiri davidiri 2. cu amenda judiciara de la 50 lei la 700 lei: a) neprezentarea martorului legal citat sau refuzul acestuia de a depune marturie cand este prezent in ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis pentru încălcarea liniei continue. am șanse să câștig dacă depun plângere contravențională? Lino Lino Mi s-a intocmit un proces verbal pentru suspendarea permisului pe 60 zile pentru incalcarea liniei continue. Problema e ca imi pierd locul de munca. Daca imi ... (vezi toată discuția)