avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... mi-sa reziliat Romtelecom
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

mi-sa reziliat Romtelecom

am fost plecat din tara,abia am revenit in acest timp nu-am achitat facturile de romtelecom,ei mi-au decuplat telef si net,am sunat la ei sa vad cit le datorez,si imi cer 36milioane totul,si cind de fapt facturile propriu zise sint de 7,5milioane.Ce pot face sa platesc facturile si penalizari(daca trebuie)si sa imi reinstalez din nou net?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:19, 17 Mai 2010
Sa incheiati un nou contract
Romtelecom-ul a fost nevoit să dispună intreruperea serviciilor pentru neplata.Bineînţeles că trebuia să facă o notificare în acest sens dar dumneavoastă lipsind din ţară nu aţi putut fi informat.În prima fază nu trebuie să luaţi în vedere informaţiile telefonice.Trebuie să discutaţi pe cale amiabilă şi să vedeţi exact factura restantă din ce se compune.După acest lucru trebuie să luaţi o decizie.
Buna ziua.

Trebuie sa cititi cu atentie clauzele contractuale si sa vedeti care sunt penalitatile de intarziere aplicate in cazul in care nu sunt platite facturile.
Avand in vedere faptul ca dumneavoastra nu ati achitat facturile, mi-e greu sa cred ca neplatindu-le veti putea sa incheiati un contract nou pe numele dumneavoastra si la adresa respectiva.
Vedeti de asemenea si care sunt conditiile referitoare la rezilierea contractului si la suspendarea acestuia.
Va cer atata fiindca au calculalt penalitati de intarziere .Sfatul meu este sa mergeti la ei si sa incercati o negociere la departamentul comercial in sensul de a achita datoria fara penalitati.Nu garantez ca o sa mearga dar merita sa incercati.Oricum va vor taxa pentru reconectare la semnarea noului contract!
Am discutat si eu cu un angajat Romtelecom si mi-a spus ca in caz de plecare din tara contractul se reziliaza fara nici o penalitate,cu conditia sa anunti inainte.
Daca nu ati anuntat ei v-au sistat serviciul dar e cam mare diferenta de la 7 milioane la 36.

Alte discuții în legătură

Calcul penalitati cristinavr cristinavr Hristos a inviat! Copilul meu in varsta de 23 de ani, student, care lipseste din tara inca 2 luni de zile, a avut contract cu o firma de telefonie mobila in ... (vezi toată discuția)
Referitor la garantie (rebransare gaz) danafancsali danafancsali - In data de 13 august 2013 a fost intrerupta furnizarea gazelor naturale la adresa sus mentionata datorita neachitarii facturilor reprezentand contravaloarea ... (vezi toată discuția)
Primire factura restanta la 5 luni de la rezilierea contractului scarmen scarmen Buna ziua, In luna octombrie 2012 am reziliat contractul cu Romtelecom si la inchiderea lui nu am fost informata ca ar exista debite restante. In luna ... (vezi toată discuția)