avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala pentru inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala pentru inselaciune

Buna ziua,

Am intrat pe un site si am dat comanda sa mi se redacteze o lucrare de licenta la pretul de 400 ron.
Am depus 100 Ron drept avans si am primit primul capitol. Apoi am depus inca 100 pentru al doilea capitol, care de asemenea, mi-a fost trimis. Pentru capitolul 3 am depus inca 100 ron, insa respectivul nu a facut capitolul 3 asa ca mi-a returnat banii.
Dar capitolul 2 este complet plagiat asa ca i-am cerut inapoi si cei 100 ron pentru capitolul 2 si acesta nu vrea sa mi-i inapoieze. Pot rezolva ceva cu o plangere pentru inselaciune?
Pentru 200 ron sa primesc doar 21 de pagini din care 50% plagiat??
Cel mai recent răspuns: Patrick_ , utilizator 06:08, 10 Aprilie 2015
Puteti depune plangere penala ptr.infractiunea de Inselaciune prev.si pedepsita de art.244 NCP.Plangerea penala este reglementata de art.289 NCPP.
Va multumesc!
Si am vreo sansa avand in vedere cazul prezentat de mine?
Avand in vedere ca prejudiciul este mic (100 lei, daca bine am inteles) si avand in vedere faptul ca aveati nevoie de lucrarea respectiva tot pentru o "inselaciune" (folosesc ghilimele pentru ca nu ma refer la inselaciune strict in sensul legii penale), cred ca nu are rost sa pierdeti timpul cu o plangere penala.
Mie mi se pare ca dvs doriti sa inselati prin faptul ca incercati sa prezentati si sa sustineti o lucrare la examenul de licenta care nu va apartine si care nu reflecta nivelul dvs de cunostinte.
Nu am apucat sa fac nimic cu lucrarea respectiva.
Imi puteti spune daca va pati ceva daca ii fac plangere penala pentru inselaciune?

Alte discuții în legătură

Inselaciune licenta Nataliaa29 Nataliaa29 Buna ziua, In primavara am dat comanda pentru o lucrare de licenta. Am conversatiile in care ii solicit respectivului ca lucrarea sa nu fie plagiata, ... (vezi toată discuția)
Inselaciune? gerrardd gerrardd Buna seara tuturor. Am o intrebare. Anul acesta, in vara am cumparat o lucrare de licenta de pe un site din Romania. Administratorul site-ului respectiv m-a ... (vezi toată discuția)
Inselaciune? alexandu823 alexandu823 Buna ziua tuturor. Recent am dat comanda pentru o lucrare de licenta pe un site. Am discutat cu respectivul ca lucrarea sa nu fie copiata, ci sa o faca chiar ... (vezi toată discuția)