avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procura generala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procura generala

Exista o procura de acest gen prin care eu sa reprezint o persoana din familie (mama/tata/bunica etc) prin care sa ma imputerniceasca sa pot ridica/semna recomandate,mandate,pensie,acte,cam orice vine pe numele acestei persoane ?
Ultima modificare: Luni, 6 Aprilie 2015
Srb, utilizator
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:12, 6 Aprilie 2015
Notarul public va poate redacta o astfel de procura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura johnny_1961 johnny_1961 Buna ziua, In urma unei decizii judecatoresti mama mea trebuie inclusa ca ca titular al dreptului de proprietate pentru terenul în suprafată totală de ... (vezi toată discuția)
M-a trimis functionarul public la plimbare! Alexandreevici Alexandreevici M-a trimis functionarul publicla plimbare! Mama mea, fiind in etate si avand probleme medicale, deplasandu-se cu dificultate, mi-a facut procura speciala ... (vezi toată discuția)
Imputernicire de administrare SFARTZ ANDREEA SFARTZ ANDREEA as vrea sa stiu de ce documende este nevoie pentru a face aceasta imputernicire la notarul public...adica administratorul vrea sa nu mai auda de mers pe ici pe ... (vezi toată discuția)