buna ziua, am si eu o "dilema" ..de curand am cumparat toate partile dintr-un teren cu imobil ce apartin unor mostenitori in urma succesiunii
as vrea sa stiu daca pe baza unor contracte de vanzare-cumparare a partilor ce compun un imobil cu teren se poate elibera titlul de proprietate doar pe numele meu - cumparatorul si nu a tuturor mostenitorilor gasiti in urma succesiunii cu care eu am incheiat contract de vanzare-cumparare a partilor ce li se cuveneau lor...nu stiu daca am inteles bine se elibereaza titlul pe toti mostenitorii dupa care eu repet procedura pe baza actelor de vanzare cumparare incheiate cu ei ...multumesc anticipat ! ...imi cer scuze daca nu am exlicat foarte bine ...pot reveni cu amanunte
Potrivit contractelor de vânzare cumpărare încheiate cu fiecare moștenitor d-voastră ați dobândit calitatea de proprietar.al respectivelor moșteniri. Puteți să solicitați la Cartea funciară alipirea acestora, și se va obține un singur lot.Sau puteți solicita acest lucru și la notariat care va proceda și la intabularea pentru un nou nr. cadastral(contra taxe notariale)
Succesiune
paula38
Buna ziua,intrebarea este urmatoarea,bunicul a murit in urma cu 5 ani ,bunica are 4 copii nimeni nu a cerut deschiderea succesiunii,acum bunica ar dorii sa ... (vezi toată discuția)