avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Falsificare contract de catre Telekom Romania
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Falsificare contract de catre Telekom Romania

Buna ziua,
Am o problema si nu stiu cum sa o rezolv.
In luna ianuarie am incheiat un contract cu Telekom Romania pentru serviciul de internet, pe firma.
In acest contract erau incluse echipamente (1 tableta, 1 telefon si 1 modem) de 330 euro fara TVA.
In momentul in care mi-au ajuns echipamentele, am constatat ca telefonul nu este cel pentru care semnasem contractul (cel pe care l-am primit este mai ieftin cu 100 euro) .
Pentru ca am simtit o schiva din partea agentului, am sunat la Telekom Bucuresti pentru a solutiona problema.
In acel moment am fost informat asupra faptului ca produsele s-au predat conform contractului. Cand am ajuns la magazinul Telekom pentru a verifica, am constatat ca in sistem la ei exista un contract pe care eu nu l-am vazut (nici macar nu seamana cu ceea ce am eu) cu semnatura si stampila firmei.

Contractul a fost falsificat de catre agentul de vanzari.

Va rog sa imi spuneti care ar fi urmatorii pasi pentru solutionarea acestei probleme.
Caror institutii ar trebui sa ma adresez mai intai?

Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Argenti1 , utilizator 16:33, 7 Aprilie 2015
Pentru fals in documente depuneti plangere penala la Parchet.
Dar cum a ajuns stampila firmei pe alt contract si a cui este semnatura?
Semnatura si stampila au fost puse de catre administratorul societatii pe contractul initial (soacra mea). Ulterior, agentul a scanat stampila si semnatura si le-a pus pe un alt contract care a fost introdus in sistem la ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telekom (internet fix si tv) Alex379 Alex379 Buna ziua! Am semnat un contract cu Telekom, care cuprinde pachetul de servicii Internet fix si Televiziune. Vreau sa reziliez contractul inainte de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, soacra mea (83 ani) s-a plans ca plateste telefonul ... DoinaGeleriu DoinaGeleriu Buna ziua, Soacra mea (83 ani) s-a plans ca plateste telefonul fix foarte mult fata de alta perioada si fata de alte persoane cu care interactioneaza, am ... (vezi toată discuția)
Incetare contract telekom mihaiddx mihaiddx In luna Septembrie 2019 am primit o notificare privind modificarea unilaterala a contractului avand ca obiect serviciile fixe furnizate de TELEKOM Romania\" ... (vezi toată discuția)