avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... RCA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

RCA

Daca vand/cumpar un autoturism, RCA-ul se poate transmite catre noul proprieter sau trebuie facuta din nou o alta polita. Cea actuala are 2 luni si este pe un an de zile. Multumesc
Cel mai recent răspuns: jenicaprod , utilizator 09:43, 21 Aprilie 2015
@amdauna. N-AM NEVOIE DE NICI O EXPLICATIE DE LA DVS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare rca Chinezul Chinezul Buna ziua, In urma cu 3 saptamani am vandut masina cu optiunea de a nu pastra numerele si, in incercarea de a recupera RCA-ul, m-am lovit de refuzul companiei ... (vezi toată discuția)
Polite rca Diana2209 Diana2209 Buna ziua, Am si eu o speta in legatura cu o polita RCA. Pentru aceeasi masina am doua polite valabile. Diferenta dintre ele este de o zi. Prima polita am ... (vezi toată discuția)
Restituire polita rca in cazul vanzarii autovehiculului andreea_p2212 andreea_p2212 Am incheiat o polita rca la un autovehicul si am vandut-o inainte de a o inmatricula. Asiguratorul nu vrea sa restituie polita pe motiv ca nu am inmatriculat-o ... (vezi toată discuția)