avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SE POATE INTRA IN SOMAJ DIN CONCEDIU DE ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SE POATE INTRA IN SOMAJ DIN CONCEDIU DE MATERNITATE(PATERNITATE)?

DACA O PERSOANA A BENEFICIAT DE COCEDIU DE MATERNITATE (PATERNITATE)SI INTRE TIMP FIRMA LA CARE LUCRA A DAT FALIMENT,POATE SA BENEFICIEZE DE SOMAJ?CUM SE PROCEDEAZA
Cel mai recent răspuns: ContSters56628 , utilizator 19:09, 3 Noiembrie 2009
Buna.Doresc sa stiu daca se poate intra din somaj in concediu de paternitate.Va multumesc.
Scuze.De crestere a copilului?
1. Somajul se suspenda daca intrati in CCC si se reia dupa ce copilul implineste 2 ani, de acolo de unde a ramas.
2. Mergeti la AJOFM si faceti cererea de suspendare a indemnizatiei de somaj.
Va multumesc pentru raspuns :yes:
dar din suspendare cf OUG 28/2009? se poate trece in somaj, fara preaviz? multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate lua somaj dupa cic? florin96 florin96 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Dupa Concediu de ingrijire copil se poate intra in somaj in caz ca societatea la care ai lucrat a dat ... (vezi toată discuția)
Decizie de incetare a contractului individual de munca alexandra21vma alexandra21vma Buna ziua. Sunt în concediu crestere copil din 2014. Perioada de 2 ani. In 2015 am mai nascut un copil si mi-am prelungit concediul de crestere . In 6 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie al 2 copil adda17 adda17 Buna ziua. Am niste nelamuriri si sunt destul de disperata in aflarea unui raspuns care sa ma ajute sa stiu ce am de facut si voi explica scurt si clar ... (vezi toată discuția)