avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... cererea de insriere in tabelul suplimentar
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

cererea de insriere in tabelul suplimentar

Cererea de insriere in tabelul suplimentar al creantei se timbreaza avand in vedere ca s-a timbrat initial la depunerea cererii deinscriere la masa credala cu 200 lei?
Cel mai recent răspuns: Avocat Leonard Duțulescu , Avocat 11:42, 9 Aprilie 2015
Potrivit art. 14 din OUG 80/2013:
,,(1) Actiunile, cererile, obiectiunile, contestatiile introduse ia instantele judecatoresti in temeiul Legii nr. 85/2006 privind procedura insolventei, cu modificarile si completarile ulterioare, al Ordonantei Guvernului nr. 10/2004 privind falimentul institutiilor de credit, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 287/2004, cu modificarile si completarile ulterioare, si al Legii nr. 503/2004 privind redresarea financiara, falimentul, dizolvarea si lichidarea voluntara in activitatea de asigurari, cu modificarile si completarile ulterioare, se taxeaza cu 200 lei.[...]".

Având în vedere că este vorba de o cerere distinctă cererii de înscriere în tabelul preliminar de creanţe împotriva debitoarei, opinăm la faptul că această CERERE se timbrează cu 200 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara recuperare drepturi salariale prin "masa credala" Pandurubv Pandurubv Buna ziua, Va rog, a-mi comunica daca pentru recuperarea drepturilor salariale prin “[i]masa credala[/i]” trebuie platita taxa judiciara de timbru ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru si timbru judiciar crisad crisad Pentru o contestatie la deschidere procedura insolventa, pentru o pretinsa creanta de peste 100.000 RON, trebuie achitata taxa judiciara de timbru de 120 RON ... (vezi toată discuția)
Plata pozitiilor contestate din tabelul preliminar. freddy&a freddy&a din luna octombrie 2010 pana in luna acesta , societatea nu mi- platit salariu. In luna ianuarie a intrat in insolventa, inscriindu-ma la masa credala( tabel ... (vezi toată discuția)