avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Taxa judiciara recuperare drepturi salariale prin ...
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Taxa judiciara recuperare drepturi salariale prin "masa credala"

Buna ziua,
Va rog, a-mi comunica daca pentru recuperarea drepturilor salariale prin “masa credala” trebuie platita taxa judiciara de timbru si timbru judiciar.
Specificati cuantumul acestora si cadrul legal !
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Pandurubv , utilizator 20:59, 23 Septembrie 2014
OUG nr.80/2013 privind taxele judiciare de timbru:

(1)Acţiunile, cererile, obiecţiunile, contestaţiile introduse la instanţele judecătoreşti în temeiul Legii nr. 85/2006 privind procedura insolvenţei, cu modificările şi completările ulterioare, al Ordonanţei Guvernului nr. 10/2004 privind falimentul instituţiilor de credit, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 287/2004, cu modificările şi completările ulterioare, şi al Legii nr. 503/2004 privind redresarea financiară, falimentul, dizolvarea şi lichidarea voluntară în activitatea de asigurări, cu modificările şi completările ulterioare, se taxează cu 200 lei.


Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cererea de insriere in tabelul suplimentar Aura2 Aura2 Cererea de insriere in tabelul suplimentar al creantei se timbreaza avand in vedere ca s-a timbrat initial la depunerea cererii deinscriere la masa credala cu ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru si timbru judiciar crisad crisad Pentru o contestatie la deschidere procedura insolventa, pentru o pretinsa creanta de peste 100.000 RON, trebuie achitata taxa judiciara de timbru de 120 RON ... (vezi toată discuția)
Taxa ContSters154162 ContSters154162 Legat de cererea de admitere a unei creante, debitorul fiind in insolventa: unde se plateste taxa, la primaria de la sediul platitorului sau la sediul firmei ... (vezi toată discuția)