avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Incasare persoana juridica de la persoana fizica
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Incasare persoana juridica de la persoana fizica

Buna ziua,

Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns! Daca sunt persoana juridica (vand materiale constructii) si incasez de la o persoana fizica peste 5000 lei este in regula?
Cel mai recent răspuns: d_roxana , utilizator 13:59, 23 Aprilie 2015
Buna ziua,
Este in regula, puteti incasa pana la 10000 lei.
Dar mentionez faptul ca in domeniul de activitate 7112 (firma presteaza executie constructii - monopera+materiale), iar materialele sunt achizitionate de la furnizor, iar firma mai departe pentru a se putea descarca de gestiune le refactureaza. Ramane valabila incasarea pe zi de 10.000 lei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Limitarea incasarilor in numerar PETRA01 PETRA01 Buna ziua! Am o nelamurire in legatura cu noa lege privind limitarea incasarilor si platilor. Aceasta lege va afecta relatiile intre firme? Mai exact, eu ca ... (vezi toată discuția)
Sold registrul de casa cerica2007 cerica2007 Buna seara.Puteti sa-mi spuneti care mai este maximul soldului final la registrul de casa?Pot sa am in casa de pe o zi pe alta mai mult de 10.000 roni?Multumesc (vezi toată discuția)
Vanzare en-gros pe bon Empire Empire Buna ziua, Intentionez sa achizitionez un numar mare din produsul X, pe care apoi sa-l vand in calupuri de cateva sute de bucati catre persoane fizice, pana ... (vezi toată discuția)