avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 227 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestare suspendare permis conducere pentru depasire ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestare suspendare permis conducere pentru depasire pe linie continua

Ce sanse am daca contest procesul verbal prin care am ramas fara permis,mentionez ca am depasin in localitate pe linia continua zice politistul, linia continua nefiind marcata pe carosabil,politistul a trecut in procesul verbal la mentiuni acest lucru si ca indicatorul de depasire interzisa nefiind vizibil din cauza uni camion parcatX-(B-)
Daca aveti probe si reusiti sa dovediti cele aratate astfel incat sa il convingeti pe judecator, atunci aveti sanse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare permis azi 09.01.2018 cu martor oprit special de catre politie Zaha 2018 Zaha 2018 Buna seara,azi am fost oprit de catre un agent de politie pe motiv ca am depasit un auovehicul in zona Timisu de Jos in zona unde era marcat cu linie continuua ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal depasire linie continua radu_cioclu radu_cioclu Buna ziua, In dimineata zilei de 29.03.2011 ma deplasam pe DN4 dinspre Oltenita spre Bucuresti, dupa iesirea din satul Negoesti aveam un camion in fata care ... (vezi toată discuția)
Contestatie suspendare permis (depasire "neregulamentara") sevraj929 sevraj929 buna seara, mi-a fost suspendat permisul in urmatoarele imprejurari: m-am angajat in depasirea a doua vehicule deodata perfect regulamentar (pe linie ... (vezi toată discuția)