avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despagubiri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despagubiri

Comisia judeteana de fond funciar , m-a propus pentru despagubiri in 2006.
Mai pot sa le cer acum?
Unde?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: aelemarac , utilizator 12:14, 12 Aprilie 2015
Daca sunteti titularul unor astfel de drepturi, veti primi drepturile cuvenite. La acest moment nu puteti formula o noua cerere ptr ca nu mai sunteti in termen.
Multumesc de raspuns, dar nu am inteles.
Nu am facut pana acum nici o cerere, dar din datele comisiei locale de fond funciar, rezulta ca am fost propusa pentru validare, intr-o anexa de despagubiri.
Comisia locala de fond funciar, in 26.07.2006, m-a instiintat (cu semnatura prefectului) ca imi va comunica hotararea comisiei judetene dupa validare. Cea ce nu s-a mai intamplat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri legi agricole aelemarac aelemarac Buna ziua, In anul 2006,datorita unei hotarari judecatoresti, urmare unui memoriu adresat Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor si remis ... (vezi toată discuția)
Intrebare: titluri de proprietate adevarate ori nule de drept ? raspuns halucinant al prefectului actual de ialomita. soparla62 soparla62 INTREBARE: Titluri de proprietate adevarate ori nule de drept ? Raspuns halucinant al prefectului de Ialomita. Va da un exemplu scurt din judetul,Ialomita ... (vezi toată discuția)
Invalidare titlu proprietate ciudin.constantin ciudin.constantin În anul 1994, în conformitate cu prevederilor L. 18/1991, pe baza actelor doveditoare (registru agricol) s-a emis pe numele socrului meu Titlu de proprietate ... (vezi toată discuția)