avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintarea unui PFA pentru taximetrie
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintarea unui PFA pentru taximetrie

Buna ziua,

As vrea sa infiintez o firma pentru transport persoane in regim de taxi; m-am gandit sa aleg PFA-ul. Vreau sa angajez un sofer taxi. Intrebarea este: am nevoie de atestat manager transport persoane emis de ARR?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: IlieBC , utilizator 12:35, 15 Aprilie 2015
Din cate stiu eu, nu poate fi angajata o persoana care sa execute functia pentru care este inregistrat PFA-ul, in cazul acesta un sofer (domeniul fiind Transport cu taxiuri).
Deci, daca doresti doar Intreprindere Individuala, in cadrul careia ai nevoie de acel atestat de manager de la ARR.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa-mi fac o firma de taximetrie PacuraruMihai PacuraruMihai Buna ziua. As vrea sa-mi fac o firma de taximetrie. Este vreun inconvenient faptul ca nu am masina personala si carnet de sofer? Ce acte trebuie sa'mi fac si ... (vezi toată discuția)
Administrator, sofer taxi, manager de transport Adela82* Adela82* Daca ma poate lamuri si pe mine cineva: sotul meu a cumparat o licenta taxi cu tot cu masina de la un pfa. pt acest lucru a fost nevoit sa isi faca srl. El ... (vezi toată discuția)
Societate taxi Ramona1982 Ramona1982 vreau sa imi fac un I.I. avand ca obiect de activitate -taximetrie. precizez ca eu nu detin atestat taxi, dar pot in mometul in care infiintet I.I. sa angajez ... (vezi toată discuția)