avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 276 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administratie Locatari/Condominiu
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administratie Locatari/Condominiu

Este obligatorie incheierea unui contract cu o firma de salubritate, pentru o Asociaitie de Proprietari, daca DA, atunci in baza carei legi sau HG ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 06:36, 15 Aprilie 2015
:oops:
:offtopic:Sectorul 1 si 3 sunt exceptii unde locuitorii au ales pe cine trebuie din oferta electorala. Adica au si avut din ce alege.
In alte sectoare a functionat "pixul si bricheta" si n-aveam nici curatenie pe strada. A trebuit sa vina DNA-ul sa ne ia necazul de pe cap.

Ultima modificare: Miercuri, 15 Aprilie 2015
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract salubrizare lucamatei lucamatei Buna ziua, Am urmatoarea problema. Am subinchiriat un spatiu comercial de la o firma (chiriasa la randul ei). Cand am mers la primarie sa obtin autorizatia de ... (vezi toată discuția)
Modificare contract fara instiintare gimida gimida Buna ziua, Sunt administrator la 2 asociatii de proprietari, iar in urma cu o saptamana am primit facturile de salubrizare pentru cele doua asociatii, dar cu ... (vezi toată discuția)
Contract utilitati condominiu - amenzi de la politia locala ContSters42601 ContSters42601 Buna seara , Legea 99/2014 prin care sa modificat si completat Legea 101/2006 la art 30 a introdus un alineat nou ,,(2^3) Constituie contraventie si se ... (vezi toată discuția)