avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 265 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... retrogradare in reorganizare (Rog raspuns urgent)
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

retrogradare in reorganizare (Rog raspuns urgent)

Sunt Director de departament azi am fost chemata la Directiunea Generala si am fost anuntata ca voi fi retrogradata si in locul meu va veni un alt director care va fi SEFUL MEU , nu aveau nici un motiv sa faca aceasta , deoarece eu mi-am indeplinit indatoririle. (Se poate asa ceva ??? sa retrogradeze, si sa aduca pe alcineva, dar voi ramane cu aceleasi indatoriri iar celalalt director numai ca va semna, pt ca nu are pregatirea necesara ) Am intrebat motivul si mi s-a raspuns REORGANIZARE . Postul oferit este mult sub nivelul studilor mele si retributia la fel . ASTEPT un sfat urgent . Multumesc .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:54, 5 Iulie 2009
AM REVENIT, ROG RASPUNS URGENT .
Am fost chemata acum la Bir Resurse Umane si mi s-a dat sa semnez o decizie in care ma trecea din Reprezentant Management al calitatii in responsabil Management al calitatii, fara nici un articol din nici o lege , dupa aceasta decizie a spus ca va face un act aditional . AM REFUZAT SA SEMNEZ DECIZIA . Nu scria nici daca salarul va fi diminuat , nici ca poate fi contestata in 30 zile .

Am procedat bine, ce sa fac ....?

????????
Cred ca prin acea decizie era acodul meu la modificare si daca o semnam avea dupa ce sa faca actul aditional .
Mi s-a mai spus ca dupa acea decizie voi primi fisa postului cu aceleasi atributii .
Ultima modificare: Marți, 30 Iunie 2009
PLiana, utilizator
daca este vorba de o decizie, atunci dvs nu puteati decat sa semnati de luare la cunostinta.

s-ar putea sa fie vorba de o modificare a denumirii functiei, mai ales ca fisa postului va cuprinde aceleasi atributii.
oricum, si ptr aceasta schimbare a denumirii functiei este nevoie de un act aditional in care vor fi trecute toate elementele care se modifica. abia atunci veti vedea daca este vorba si de salariu nu numai de functie.
s-ar putea sa nu fie chiar asa de rau. daca cumva vi se face o nedreptate prin decizia de care vorbiti, faptul ca nu contine toate elemenetel necesare unei astfel de decizii este in avantajul dvs, intrucat la tribunal se constata viciu de forma si castigati din prima infatisare.
Faptul ca respectiva decizie nu este completa si ca la prima vedere se modifica doar denumirea postului d-v ..nu e chiar un semn bun ptr ca s ar putea ca angajatorul sa urmareasca un alt lucru respectiv sa va convinga sa plecati de buna voi ...respectiv sub pretextul "reorganizarii" sa va scchimbe fisa postului sa inlature 2,3 atributii dar sa scada semnificativ retributai
Analore a scris:

Faptul ca respectiva decizie nu este completa si ca la prima vedere se modifica doar denumirea postului d-v ..nu e chiar un semn bun ptr ca s ar putea ca angajatorul sa urmareasca un alt lucru respectiv sa va convinga sa plecati de buna voi ...respectiv sub pretextul "reorganizarii" sa va scchimbe fisa postului sa inlature 2,3 atributii dar sa scada semnificativ retributai








La ce as putea sa ma mai astept dupa nesemnarea deciziei ?????????????
Daca citeati cu atentie ce v-am scris in postul anterior, acum nu va mai intrebati retoric ce se intampla prin nesemnarea deciziei. Maine nu puteti sa semnati pe ea de luare la cunostinta? puteti mentiona, de exemplu, pe exemplarul lor ca sunteti de acord cu schimbarea denumirii functiei, insa nu sunteti de acord cu o eventuala diminuare a drepturilor salariale. Repet, nu uitati sa puneti data luarii la cunostinta. Cand vi se va aduce actul aditional, cititi-l cu atentie, sa nu fie strecurata vreo "smecherie".

Alte discuții în legătură

Retrogradare din functie!!! florinache florinache Buna ziua, Sunt angajat la o societate cu contract de munca perioada nedeterminata, ca tehnician retele, nu mi s-a comunicat nici o fisa de post la ... (vezi toată discuția)
Retrogradare din functie alyna1985 alyna1985 Buna seara, Ma confrunt cu o situatie deosebita la munca si nu stiu cum sa procedez. Lucrez la o banca pe o pozitie de ofiter bancar. Am fost anuntata de ... (vezi toată discuția)
Retrogradare functie Vioreld Vioreld stie careva cum pot retrograda din functie un director general si sa-i micsorez si salariul? va multumesc. (vezi toată discuția)