Buna ziua. Am si eu urmatoarea problema.Am un credit neplatit la timp. Banca creditoare a introdus actiune la instanta, s-a emis hotarare definitiva de executare silita. Executorul a pus poprire la banca la care primesc salariul. Suma poprita a fost virata in contul executorului. EXECUTORUL NU A VIRAT BANII CATRE BANCA CREDITOARE DE MAI MULTE LUNI. Banca creditoare evita sa-mi dea informatii referitoare la nevirarea sumelor de catre executor si intentioneaza sa faca un nou dosar de executare silita cu alt executor.
INTREBARI:
- Pot sa fiu obligat sa platesc iar sumele deja poprite, virate executorului si nevirate de acesta bancii creditoare?
- Ce demersuri trebuie sa fac si catre cine pentru remedierea acestei probleme si pentru a ma pune la adapost de un eventual abuz al bancii creditoare?
Multumesc
Mai mult, ati fi putut invoca o eventuala prescriptie doar printr-o contestatie la executare inaintata catre Instanta de Executare. Termenul de contestare a executarii este limitat la max 15 zile de cand vi s-a facut prima poprire pe salariu.
Intr-adevar am fost angajata pana in 2009 cand aveam poprire pe salar, dar apoi am intrat in concediu crestere copil timp de 4 ani si nu am mai primit nici o notificare de la firma la care am lucrat, sau de la executor, si de aceea ma uit doar la tribunal dupa updatarea datei- intre timp m-am mutat in alta localitate.