avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intocmire contract de arenda in cazul in care nu s-a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intocmire contract de arenda in cazul in care nu s-a facut partajul

Buna seara,

am intocmite si inregistrate la primarie mai multe contracte de arendare cu persoane care nu au facut partatul dupa decesul tatalui. S-au inteles intre ei frateste, bucata asta e a ta ...etc...si in acest fel am mai multe contracte de arenda, care nu au partaul facut. Primaria le-a inregistrat, multe sunt din 2006, valabile desigur si astazi.Am fost la primarie dupa adeverinta pentru Apia. Mi-au spus ca nu-mi pot da adev. pentru aceste contracte.
Nu stiu daca m-am exprimat correct, dar sper ca m-am facut inteleasa. Ce pot face in acest caz, va rog ajutati-ma! Muncesc aceste terenuri de mult timp si nu au fost problem, litigii intre mine si arendatori. Nu pot renunta la subventie, pe aceste terenuri am infiintat culture agricole inca din toamna, sunt contabilizate , lucrez ca PFA.

Alte discuții în legătură

Contractul de arenda bkk bkk Buna ziua,detin cateva suprafete de teren in arenda,si de anul trecut sunt in litigiu cu unul dintre arendatori,acesta m a actionat in instanta sub mentiunea ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat si declaratie de terenuri alexcristian1988 alexcristian1988 Buna ziua am o casa la tara cu mai multe terenuri agricole, si primaru din localitatea respectiva mia propus sa fac contract pe niste terenuri agricole ... (vezi toată discuția)
Declaratia 221 venit din exploatarea terenurilor agricole si animale marcelctin marcelctin Buna seara. Ieri am primit de la administratie adresa sa ma prezint la anaf, astazi m-am prezentat si m-au intrebat de ce nu am depus anul trecut declaratia ... (vezi toată discuția)