avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Preschimbare certificate de proprietate
Discuție deschisă în Bursa de valori

Preschimbare certificate de proprietate

Buna ziua. Am 2 certificate de proprietate in suma de 25000 lei vechi din marea privatizare care nu au fost preschimbate.Doresc o informare daca mai sunt valabile si mai pot fi preschimbate in actiuni la SIF MOLDOVA deoarece sunt din judetul IASI.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:31, 18 Aprilie 2015
Intrebati la depozitarul central.
Acele certificate pe care nu le-ati preschimbat la momentul respectiv nu le mai puteti folosi acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se mai poate face cu cupoanele de privatizare ,daca nu au fost preschimbate in actiuni? ichimconsta2BC ichimconsta2BC tata a decedat in 2001,mama a decedat si ia anul trecut,am gasit in casa cupoanele de privatizare emise pe numele lor,mai pot face ceva cu ele?va multumesc ... (vezi toată discuția)
Cupoane privatizare grandanat grandanat Bine v-am gasit. Am si eu o intrebare pentru dvs. Parintii mei detin 5 cupoane de privatizare (2 pe numele lor si 3 mostenite de la parintii ... (vezi toată discuția)
Cum se poate scapa de actiunile reziduale la sif-uri? alexstaneci alexstaneci Cum se poate scapa de actiunile reziduale la SIF-uri? Pentru cine nu stie , si a participat la programul de privatizare ( \'95 sau 97 parca) , pentru fiecare ... (vezi toată discuția)