girbi 
	    	Utilizator

girbi 
	    	Utilizator	    

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
 Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat 	
			 Cabinet de Avocat Todorese Doina, Avocat
 Cabinet de Avocat Todorese Doina, Avocat 	
			 zahariadan 
	    	Utilizator

zahariadan 
	    	Utilizator	    

Iulika12000	                   

Buna ziua . Am permisul anulat din data anul 2009 in urma unei hotarari judecatoresti ca urmare unu accident de circulatie soldat cu decesul a doua persoane am ... (vezi toată discuția)
	                    Iulika12000	                   

Buna ziua . Am permisul anulat din data anul 2009 in urma unei hotarari judecatoresti ca urmare unu accident de circulatie soldat cu decesul a doua persoane am ... (vezi toată discuția)

shadow86rmv	                   

Buna ziua. In urma unui accident rutier am primit 2 ani cu suspendare fara a mi se retine permisul de conducere nici macar o zi si as vrea sa stiu daca pot ... (vezi toată discuția)
	                    shadow86rmv	                   

Buna ziua. In urma unui accident rutier am primit 2 ani cu suspendare fara a mi se retine permisul de conducere nici macar o zi si as vrea sa stiu daca pot ... (vezi toată discuția)

manu1995	                   

buna ziua daca se poate o intrebare am permisul suspendat .am facut munca in folosul comunitati si reintregrare in societate .din suspendare a trecut un an din ... (vezi toată discuția)
	                    manu1995	                   

buna ziua daca se poate o intrebare am permisul suspendat .am facut munca in folosul comunitati si reintregrare in societate .din suspendare a trecut un an din ... (vezi toată discuția)