avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Cadru legislativ care reglementeaza cercetarea ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Cadru legislativ care reglementeaza cercetarea disciplinara

As dori sa aflu care act normativ reglementeaza cercetarea administrativa si ce trebuie sa cuprinda in mod obligatoriu, sub sanctiunea nulitatii absolute,un act administrativ emis dupa aceasta cercetare. Fac precizarea ca sunt functionar public cu statut special iar actul administrativ intocmit a fost considerat a nu fi o sanctiune disciplinara, dar care mi-a modificat raportul de munca cu angajatorul, in baza acestuia fiind pus la dispozitie. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: adaescu , utilizator 19:15, 19 Aprilie 2015
Daca este o masura de ordin administrativ, actul de retragere a avizului este un act administrativ, din moment ce a modificat raporturile de munca? Care este cadrul legislativ care reglementeaza cercetarea administrativa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiune disciplinara Matei Eugen Marius Matei Eugen Marius Am fost sanctionat disciplinar cu mustrare scrisa pt savarsirea de 2 abateri disciplinare: \"comportament neadecvat\"si \"neglijenta in indeplinirea ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara psh psh Buna seara.. Administratorul societatii emita o decizie de constituire a unei comisii de cercetare disciplinara fara a fi mentionat ca membru.in cursul ... (vezi toată discuția)