avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Posibilitate incheiere contract partial
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Posibilitate incheiere contract partial

Buna seara. Am urmatoarea intrebare. Ce fel de contract de munca (sau alta forma de angajare) pot sa inchei cu un SRL, pentru lucru trimestrial. Mentionez ca sunt pensionara la limita de varsta si societatea respectiva care are ca obiect de activitate INTOCMIREA CONTABILITATII la alte firme, are nevoie de mine doar din trei luni in trei luni. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 12:49, 20 Aprilie 2015
gabinemo a scris:

Am studii superioare dar pentru conventie civila este nevoie sa fi membru CECAR ?

Buna ziua,
Da, va trebui sa fiti membru CECCAR.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii contabile nefertiti_g nefertiti_g Buna ziua, Pot incheia o conventie civila cu un contabil,pentru o luna, pentru semnarea si depunerea bilantului? multumesc, (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii sau conventie civila intre o firma si o persoana fizica? oanalarisa oanalarisa Buna seara! AS dori sa intreb in ce conditii se poate incheia un contract de prestari servicii sau conventie civila intre mine si un SRL.Intreb aceste lucru ... (vezi toată discuția)
Contracte civile IulianRD IulianRD Buna ziua, As dori sa stiu daca o societate comerciala poate incheia CONTRACTE DE AGENT (pe baza de comision la volumul de vanzari) cu [b]ORICE PERSOANA ... (vezi toată discuția)