avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Metoda contestare evaluare imobiliara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Metoda contestare evaluare imobiliara

Buna ziua!
Obiectul evaluarii il constituie un apartament construit in anul 1974 si care este supus vanzarii de catre primarie. Acest apartament gazduieste un CMI in prezent prin contract de comodat.
Apartamentul, la solicitarea primariei a fost evaluat in anul 2008 la suma de 16000 euro (valoare supraestimata tinand cont de pretul pietei locale, de starea tehnica a apartamentului, etc).
Apartamentul nu a fost vandut la acel moment si nici evluarea respectiva nu a fost contestata.
In prezent as dori sa contest evaluarea facuta in 2008 pentru a putea cumpara acest apartament.
Care este metoda de contestare a evaluarii?
Va multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Contestare evaluare apartament Alina24ph Alina24ph Buna ziua! Sunt medic de familie in mediul rural. Anul trecut primaria a primit un ordin de a pune in vanzare cabinetul medical. Mentionez ca imi desfasor ... (vezi toată discuția)
Pretul imobiliarelor: de unde aflu pretul real la care s-a vandut un imobil? mandell8691 mandell8691 de unde se poate afla pretul real la care s-a vandut sau s-a cumparat un bun imobiliar? (vezi toată discuția)
Evaluare autoturism nou loanabelciu loanabelciu Buna ziua, Am incheiat procesul de divort (eu sunt reclamantul) si acum urmeaza partajul. As avea 2 intrebari la dvs.: - am achizitionat impreuna cu fostul ... (vezi toată discuția)