avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatii pentru copii in Germania
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatii pentru copii in Germania

Buna ,as dori sa stiu daca pot primi eu care lucrez in Germania alocatie pentru copii fratelui meu pe care eu ii intretin si ce trebuie sa fac si ce acte mi-ar trebui.

Alte discuții în legătură

Alocatia de stat incasata in germania de catre fostul sot, nu a ajuns niciodata la copii!!! dia_dia45 dia_dia45 buna, v-as ruga sa ma consiliati in legatura cu o problema mai dificila...!!! Sunt divortata de fostul sot de 5 ani aprox, iar el lucreaza legal de mai bine ... (vezi toată discuția)
Alocatie europeana Elena676 Elena676 Sunt divortata si am in intretinere un copil in varsta de 15 ani. Fostul sot este stabilit in Germania, unde a solicitat alocatia de stat pentru copil. Statul ... (vezi toată discuția)
Am si eu o antrbare rusterezia rusterezia daca vreau sa plec an germania ampreuna cu cei 2 copii pot primi alocatie si din romania si de la statul german,sau trebuie sa renunt la alocatia din romania ... (vezi toată discuția)