avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Reclamatie fapte de abuz si coruptie in o scoala ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Reclamatie fapte de abuz si coruptie in o scoala gimnaziala

In o scoala un profesor este presat de director si alti colegi (alcooliti directorului ) prin divers amenintari si represalii sa incheie mediile la niste elevi care nu s-au prezentat deloc la orele de curs.
Unde ar putea sa se adreseze acsdta caror institutii?
Cel mai recent răspuns: Just-drept , utilizator 20:51, 21 Aprilie 2015
Sa lase sa cante in continuare, nu au nici un drept directorul si ceilalti profesori sa oblige pe profesorul respectiv de a incheia mediile la elevii chiulangii.

Ganditi-va ca, exista posibilitatea ca un elev sa fi savarsit o infractiune in timpul cand a lipsit de la ora. Daca se descopera ca elevul respectiv a savarsit infractiunea respectiva, elevul va invoca ca in acel timp el a fost la scoala, si ca dovada este scris in catalog nota si nu are
absenta. Deci nu ar fi putut sa fie si prezent la scoala si la locul infractiunii.

Cel mai bine e sa faca o reclamatie la inspectoratul scolar, iar apoi va veni o inspectie sa vada care e problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dilema nicki nicki Problema mea este urmatoarea: Sunt profesor, iar la una din clasele la care am predat, dirigintele, fara a avea acordul meu verbal sau scris, inainte de ... (vezi toată discuția)
A fost comisa vreo infractiune? Lauramoro Lauramoro Buna ziua, Va prezint pe scurt problema:un director de scoala obliga profesorii unei clase sa promoveze toti elevii, indiferent de numarul de absente sau de ... (vezi toată discuția)
Substituire de persoana ionmircea ionmircea Am urmatoarea problema: Predau la o clasa de seral, iar unul dintre elevii mei nu a frecventat cursurile de cand a inceput anul scolar. Ieri seara, in sala de ... (vezi toată discuția)