avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Dreptul muncii
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Dreptul muncii

imi spuneti va rog , personalul angajat prin dispozitia Presedintelui consiliului judetean neavand un contract de munca acesta fiind inlocuit de dispozitia de angajare, principalele drepturi si obligatiii ale acestora le sunt redate de Codul Muncii sau de regulamentul de ordine si functionare al aparatului propriu de specialitate . Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:38, 22 Aprilie 2015
Ideea e in felul urmator , am promovat un concurs de functionar public(debutant) si vreau sa stiu daca am dreptul la concediu de studii tinand cont ca urmez in paralel studii de master . De exemplu concediu fara plata ,sau nu stiu . unde imi gasesc aceste precizari legale ca in raportul de serviciu nu imi sunt precizate . Va multumesc . Stima!
Art. 35 alin. (1) din Legea nr. 188/1999: „functionarii publici au dreptul, in conditiile legii, la concediu de odihna, la concedii medicale si la alte concedii”.

Vedeti si acest articol
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare functionari publici martin77 martin77 Un functionar public care promoveaza de pe inspector principal pe inspector superior, cum va fi platit, cf OUG 83/2014? VARIANTA 1(Caz in care va fi platiti ... (vezi toată discuția)
Calcul salar covaliut covaliut Buna ziua . Va rog sa-mi spuneti cum se stabileste salariul de incadrare in urma concursului pentru functionar public , consilier asistent cu o vechime in ... (vezi toată discuția)
Incadrarea in munca pensionatul pensionatul Care este cadrul legal de incadrare a unui nou angajat cu contract de munca in sistemul bugetar? Este cazul unui administrator la cresa care nu are si nu a ... (vezi toată discuția)