avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Salon de coafura si frizerie in bloc la etajul 1
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Salon de coafura si frizerie in bloc la etajul 1

Buna ziua am si eu o intrebare .pentru dumneavoastra.

La noi in bloc la etajul 1 a locuit un cetatean care a decedat .membri familiei doresc sa faca un salon de coafure si frizerie in acel apartament dar nu stiu daca au facut Succesiunea dupa moartea cetateanului .sau daca vor sa inchirieze apartamentul pt aceasa activitate.

Ei au nevoie pentru deschiderea firmei se semnaturi de la bloc .

De la cine trebuie luate semnaturile ,de la Presedintele blocului,de la Administratorul blocului, de la Responsabilul scari. de la locatari din jurul apartamentului ,mentionez ca la parter este o firma ,s-au de la toti locatari din scara tinand cont ca va fi un trafic de dute vino pe scara .

Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra .

Cel mai recent răspuns: cosmodudu , utilizator 14:01, 22 Aprilie 2015
Buna ziua,

E nevoie de acceptul asociatiei de proprietari a vecinilor pe verticala si pe orizontala.
Pentru schimbarea destinatiei spatiului de locuit este necesar ca proprietarul de drept al apartamentului sa obtina acordul proprietarilor invecinati si a asociatiei de proprietari
Deci initial trebuie dezbatuta succesiunea si abia ulterior,in baza certificatului de mostenitor,cel in drept poate solicita schimbarea destinatiei spatiului
Acordul trebuie obtinut de la asociatia de proprietari nu de la administrator care este simplu angajat al asociatiei de proprietari cu limita de competenta de executie hotarari,decizii ale adunarii generale,ale presedintelui si ale comitetului executiv
Multumesc frumos deci nu are treaba cu ceilalti locatari de la etajele superioare care nu se invecineaza cu salonul ,nici responsabilul de scara !numai cu Presedinta si locatari invecinati chiar daca la parter este o firma de confecti trebuie luat si acordl lor prin semnaturi si serie bi /ci .?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini zgomotosi - salon de coafura la parter ancas30 ancas30 Buna ziua! As avea nevoie de parerea dumneavoastra despre ce actiuni pot intreprinde in mod legal in urmatoarea situatie. Locuim la parterul unui bloc, iar ... (vezi toată discuția)
Firma in apartament de bloc bonitza bonitza Avem o familie, care sta cu chirie intr-un apartament de la parter. Scara este cu 10 apartamente, din care doar 5 sunt locuite. Deci nu sunt multi locatari pe ... (vezi toată discuția)
Schimbarea destinatiei si aspectului locuintei fara acordul proprietarilor direct afectati MishaH MishaH Buna ziua! Locuiesc la primul etaj dintr-un bloc de locuinte de patru nivele. La parterul blocului - sub apartamentul meu, in urma cu cativa ani, ... (vezi toată discuția)