avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbarea buletinului dupa divort
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbarea buletinului dupa divort

Buna ziua! Am si eu o intrebare. Maine trebuie sa primesc decizia de divort prin posta si vreau sa merg la politie sa imi perforeze buletinul. Daca eu vreau sa imi fac mutatia in jud. Valcea, dar nu pot ajunge acum acolo, se poate sa mi se perforeze buletinul la Sibiu si pt. noul buletin sa merg la Valcea? Adica deocamdata vreau perforarea buletinului si vreau sa stiu daca se poate aici la Sibiu si dupa aceea sa merg la Valcea pt. buletinul nou? Este posibil?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 17:48, 22 Aprilie 2015
Buna ziua,
Dupa ce ramane definitiva sentinta de divort si dupa ce o legalizati abia atunci va puteti schimba buletinul. Despre perforarea in Sibiu si mutarea in Valcea, este bine sa va interesati la Serviciul Carti de Identitate.
Nu va perforeaza nimeni buletinul. Sunteti obligata ca in termen de 15 zile de la obtinererea sentintei definitive sa va faceti un nou buletin. Daca vreti sa va mutati la Valcea, in termen de 15 zile va prezentati la serv. de evidenta din valcea si solicitati eliberarea noului buletin pe noul nume si la noua adresa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizia de divort AnnaMaria28 AnnaMaria28 Buna ziua. Ma confrunt cu o problema destul de grava zic eu. Avocatul meu ma tot amageste si ma minte de pe data de 17 ca imi trimite decizia de divort, lucrul ... (vezi toată discuția)
Sfatul unui avocat peticel peticel am divortat de sotul meu...pe data de 29 iunie am primit hotararea de divort...am fost la evidenta populatiei pentru schimbarea buletinului dar m-i sa spus ca ... (vezi toată discuția)
Succesiune - urgent! oanaelena88 oanaelena88 Ambii parinti au decedat, mama in 2005, respectiv tata in 2010. Suntem doi frati care am dori sa dezbatem succesiunea apartamentului care a apartinut ... (vezi toată discuția)