avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... inmatriculare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

inmatriculare auto

Salut,
De vreo juma' de an mi-am cumparat un auto second-hand. Masina a fost inmatriculata de vechiul proprietar, insa taxa a fost recuperata. eu nu dispun de cei apoximativ 600E pentru inmatriculare (sincer sa fiu nici nu prea vreau sa dau banii astia aiurea asa). Am inregistrat-o la Fisc si cam atat. Va rog sa-mi spuneti daca pot circula in continuare cu ea in conditiile astea si ce riscuri imi asum. Singurul lucru care ma deranjeaza este ca asigurarea este pe numele vechiului proprietar si este cam mare. Poate imi dati vre-o solutie sa pot sa o fac pe numele meu.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: paul86 , utilizator 14:31, 24 Aprilie 2015
Puteti circula cu auto atat timp cat aveti asigurare si ITP valabile
La momentul tranzactionarii bunului mobil,vanzatorul nu a completat talonul cu precizarea instrainat la data X,catre Y ?
nu scrie instrainat pe talon.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contract vanzare autoturism c0stel c0stel Buna ziua. Va rog sa ma ajutati sa gasesc o solutie potrivita pt o problema . Am achizitionat de la o ruda apropiata un autovehicul second hand destul de ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism,an fabricatie 1996, cumparat in noiembrie 2014 VIOPAUN VIOPAUN Buna ziua, Cat timp pot circula cu autoturismul pe numele vechiului proprietar,daca am inregistrat autoturismul la administratia financiara si care ... (vezi toată discuția)
Cumparare autovehicul Ciprian19888 Ciprian19888 Buna ziua ! As dori si eu un raspuns avizat la urmatoarea speta . am cumparat un auto inscris in 2005 , prind contract vanzare cumparare fara notar , ... (vezi toată discuția)