avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Recuperare pierdere
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Recuperare pierdere

Buna

O firma a fost platitoare de impozit pe profit pana la 31.12.2014.
De la 01.01.2015 a trecut la micro trebuind sa plateasca impozit pe venit pe trim.I 2015.Firma are de recuperat pierderi din anii precedenti.
Cum se procedeaza ?
Plateste imp.pe venit aferent trim.I 2015 si pierdere mai recupereaza cand va trece din nou la impozit pe profit , sau nu plateste imp.pe venit si recupreaza pierdere ?
Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 21:33, 22 Aprilie 2015
E valabila prima varianta in care veti plati impozit pe microintreprindere trimestrial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdere fiscala microintreprinderi contabil20 contabil20 (4) Contribuabilii care au fost plătitori de impozit pe venit şi care anterior au realizat pierdere fiscală intră sub incidenţa prevederilor alin. (1), ... (vezi toată discuția)
Cifra afaceri bastti bastti Buna Am la 31.12.2014 urmatoarea situatie : Firma A cifra afaceri 785209 lei(175188 euro) - tva lunar si imp.profit Firma B 241876 ... (vezi toată discuția)
Nelamurire declaratie 101 mi37 mi37 Daca pana in 2007 societatea a platit impozit pe venit micro. iar din 2008 este platitoare de impozit pe profit in declaratia 101(cea aferenta anului 2008) se ... (vezi toată discuția)