avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Formularul de negatie A1
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Formularul de negatie A1

Vreau sa lucrez in strainatate ca sezonier , eu lucrez deja in Romania la stat , intrebarea mea este daca reusesc sa imi iau concediu 2 luni fara plata , pot obtine formularul de negatie A1 , pe care trebuie sa il prezint in Germania ?
Cel mai recent răspuns: ContSters357435 , utilizator 13:41, 23 Aprilie 2015
Negatia la eliberarea formularului A1 se elibereaza de catre CNPP in conditiile in care pentru eliberarea formularului s-a depus dosarul incomplet sau cu documente incorecte.
Un formular negativ eliberat de cnpas este egal cu lipsa lui, adica spune ca persoana respectiva nu este asigurata in sistemele nationale. In consecinta, daca cineva se va angaja in Germania, ar trebui sa platesca toate impozitele legale in Germania
ok :)) incerc sa inteleg :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de negatie a formularului a1 mikijozsi mikijozsi Buna ziua. Sunt pensionar cu pensie pentru limita de varsta, si am un contract de muncitor sezonier in Germania. In Germania se cere sa prezint la angajare ... (vezi toată discuția)
Pentru detasare de personal pe caen 7810 pylonsv pylonsv Buna ziua ce documente sunt necesarepentru obtinerea formularului A1? (vezi toată discuția)
Adeverinta de negatie ContSters359110 ContSters359110 in cazul in care sunt angajat in tara si imi iau 2 luni concediu fara plata pentru a lucra afara, unde mi se solicita adeverinta de negatie a formularului A1 , ... (vezi toată discuția)