avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pentru detasare de personal pe caen 7810
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pentru detasare de personal pe caen 7810

Buna ziua
ce documente sunt necesarepentru obtinerea formularului A1?
Cel mai recent răspuns: olden , utilizator 08:42, 17 Septembrie 2012
In cazul detasarii salariatilor in strainatate, incadrati in Romania, este necesara obtinerea formularului A1 de la Casa de Pensii pentru a face dovada ca angajatul este asigurat si a se evita plata unei contributii in doua sisteme a doua tari diferite.

- contracte in derulare pe teritoriul Romanie, care sa acopere perioada de detasare stiu ca pare usor ilogic, dar astfel se asigura ca firma continua sa aiba activitate consistenta in Romania
- declaratie cu privire la \"nationalitatea\" cifrei de afaceri
- balante analitice
- declaratii din partea angajatilor ce urmeaza a fi detasati cu privire la formularele A1
- declaratii din partea administratorului firmei
- adeverinte de la fisc, pensii, ITM, etc.

La Casa de Pensii si obtineti toate informatiile referitoare la formular si eliberarea lui , nr. de telefon : 021.311.80.47 . CNPAS .

Ultima modificare: Luni, 17 Septembrie 2012
olden, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formularul e101 GlassPartners GlassPartners Buna ziua, as dori sa aflu cum pot obtine formularul E101 din Romania, avand in vedere ca angajatii nostri sunt cetateni romani si lucreaza pentru o firma de ... (vezi toată discuția)
Obtinerea formularului a1 Tkglobal Tkglobal Doresc sa stiu daca o firma nou infintata poate sa detaseze muncitori in strainatate si de asemenea conditile care trebuiesc indeplinite de angajator si ... (vezi toată discuția)
Formularul a1 nicoletavaly nicoletavaly Va rog frumos sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Am un prieten care munceste in Italia intr-un santier naval de mai bine de 10 ani. Vazand ca sunt firme ... (vezi toată discuția)