avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce termene sunt la judecatorie si tribunal pentru a ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce termene sunt la judecatorie si tribunal pentru a primi o hotarare?

Fiti amabili si spuneti-mi si mie cam care este timpul mediu de asteptare a unei hotarari dupa un proces la judecatorie sector 4 si apoi in recurs la tribunalul Bucuresti?
Ma intereseaza cat mai e de asteptat pana va fi hotararea irevocabila in mana mea si apoi daca se poate face o executare dupa certificat de grefa sau asteptam redactarea? Cat dureaza in medie la tribunal o redacatare?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dana Fatol , Avocat 17:21, 23 Aprilie 2015
Buna ziua,

Mergeti si interesati-va la arhiva. Eventual faceti o cerere de urgentare a redactarii hotararii. Daca asteptati redactarea e posibil sa aveti surprize neplacute.

Succes,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa cat timp se comunica rezultatul unui recurs sejc_2010 sejc_2010 doresc sa aflu dupa cat timp se comunica rezultatul unui recurs intr-o cauza fond funciar (vezi toată discuția)
Primire decizie judecatoreasca dan944 dan944 Acu 2 luni am castigat un proces civil mi sa spus sa astept decizia acasa dar nu am primit nimic.Ce sa fav? (vezi toată discuția)
Cat dureaza pana primesc decizia de la proces acasa doncristiano doncristiano Pe 30.03.2010 am castigat un proces cu solutie irevocabila fiind la recurs(o revedicare imobiliara asupra unui mic teren arabil). Vreau sa stiu care este ... (vezi toată discuția)