avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenda penala imi apare in cazier?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenda penala imi apare in cazier?

In 2013 am fost angajata unei societati comerciale .Mi-am insusit plusul de casa si am fost acuzata de furt.Adevarul este ca supervizoarea mea voia sa scape de mine ca sa poata angaja o cunostinta a ei .M-au chemat la birou si sub presiunea juristei si a altor angajati am declarat ca mi-am insusit acei 16 lei motivand ca au nevoie de declaratia mea ca sa imi incheie contractul de munca .mi-au incheiat contractul cu clauza indisciplinara, de restul de salariu pe zilele lucrate nu am mai beneficiat iar acum am primit o instiintare de la sectia 14 ca trebuie sa ma prezint sa-mi inmaneze citatia pentru dosarul 210876/2014,dosar unic 12695/2013 in baza art.260/261 din codul de procedura penala.nu scrie in calitate de ce sau de ce sunt acuzata.Pot fi acuzata de furt?o sa-mi apara in cazier ? cat poate fi amenda penala si daca o platesc, imi apare in cazier ?ce e de facut avand in vedere ca eu nu sunt in tara?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:02, 23 Aprilie 2015
Daca ati recunoscut deja sunt probleme.
Aveti dreptul de a va apara daca sunteti nevinovat.
Daca nu va puteti apara singur aveti dreptul de a va angaja avocat.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prins cu marijuana de catre jandarmi freeairforce freeairforce Salut, asta seara am fost prins de catre 2 jandarmi si perchezitionat, jardarmi au gasit asupra mea aproape 2 grame de marijuana, am fost la sectie jandarmul a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! exista o situație in care ma aflu și nu știu cum ... Pufy1240 sckxs Pufy1240 sckxs Buna ziua ! Exista o situație in care ma aflu și nu știu cum sa procedez .As fi recunoscător dacă mi ați Răspunde la următoarele întrebări . Povestea ... (vezi toată discuția)
Instiintare parchet August88 August88 Buna ziua! Am si eu o nelamurire,acum cateva zile am gasit o instiintare pe numele meu,pusa in usa. Instiintare precizeaza faptul ca in conformitate cu prev, ... (vezi toată discuția)