avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Liberare conditionata- cum procedez?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Liberare conditionata- cum procedez?

iubita mea este incarcerata la pt targusorul nou pe data de 9 iunie intra in comisia de eliberare conditionata > ma interesa daca se poate face ceva sa grabesc eliberarea chiar daca este vb si de 1 saptamana. Pe data de 1 mai 2014 a fost incarcerata cu pedeapsa de 1an si 10 luni ma intrebam daca se poate face o cerere de eliberare conditionata la jumatate din pedeapsa . Care este procedura . Ma poate ajuta un avocat din ploiesti cu treaba asta ? Eu sunt din timisoara. Multumesc mult!!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:48, 2 Mai 2015
Pana nu face fractia de pedeapsa nu se poate face nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnare xeniacristodulu xeniacristodulu cata pedeapsa trebuie executata din 3ani jumatate?cate luni este la an?va multumesc (vezi toată discuția)
O noua infractiune in termenul de incercare. pot ramane in libertate? Gheorghe teoder Robu Gheorghe teoder Robu am o candamnare anterioara la 2 ani si 4 luni pt furt si conducere fara permis cu supendare cu termen de incearcare 4ani si 4 luni primita in 2011 in 2013 am ... (vezi toată discuția)
Eliberare conditionata oanapyty oanapyty Buna ziua.sotul meu este incarcerat din 1 octombrie 2013 pentru inselaciune art 215 alin 1 2 3 3 ani i-a dat cu intrarea noului cod penal nu a ... (vezi toată discuția)