avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

Pe data de 14 aprilie 2015 am primit hotararea de majorare a pensiei alimentare ca urmare a abngajarii tatalui .Este obligat la plata pensiei majorate cu data introducerii actiunii adica septembrie 2014.Cum se procedeaza :trimite instanta la firma unde lucreaza?Inainte asa se proceda, acum cu noile reglementari nu mai stiu!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:35, 25 Aprilie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Acum ori plateste de bunavoie pensia majorata si o parte din restanta dupa cum exista intelegere si daca nu vrea nicicum, mergeti la executor si tot pe el il costa in final cheltuiala cu executorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia de intretinere nu a fost majorata andreivicol andreivicol Buna ziua, Va informez ca in 26 iulie 2015 am depus o cerere pentru majorarea pensiei de intretinere de la tatal sau. In 19 februarie 2016 am primit ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara dupa 18 ani andrusca16 andrusca16 Ce se intimpla cu pensia alimentara dupa ce implinesti 18 ani ? Mentionez ca parintii mei sunt divortati iar prin hotarire judecatoreasca tatal meu era obligat ... (vezi toată discuția)
Majorare pensie alimentare minor cu tata plecat in germania iulianagh iulianagh Buna seara! Am marea rugaminte sa-mi spuneti cum se procedeaza pentru a obtine majorarea pensiei alimentare pentru fetita mea in varsta de 10. Tatal ei ... (vezi toată discuția)