avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Neplata pensiei alimentare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Neplata pensiei alimentare

Am implinit 18 ani si am solivitat continuarea pensiei alimentare in instanta.In momentul in care s-a terminat procesul am asteptat cele 31 de zile pentru recurs apoi am trimis hotararea la ministerul apararii (tatal meu a fost scafandru in armata) si la locul de munca acutual.Dupa 3 luni de la terminarea procesului primesc refuzuri de la locurile care ar trebui sa trimita pensia.Ce trebuie sa fac pentru a primii pensia alimentara din nou si unde trebuie sa trimit hartiile pentru a nu mai fi refuzata? Mentionez ca restanta este de 4 luni si suma aproximativa este de 5000 de lei)

Ultima modificare: Marți, 1 Octombrie 2013
ebolala, utilizator
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 15:17, 2 Octombrie 2013
La un executor judecatoresc trebuie sa mergeti.
Nu se poate rezolva fara executor?
Si cat ar dura daca voi apela la un executor judecatoresc?
Nu stiu daca puteti rezolva fara executor, pana acum se pare ca nu ati rezolvat altfel. Tata ar putea sa va dea de bunavoie cat s-a stabilit, ati vb cu el ?
Nu stiu cat ar dura, probabil mai putin, in jur de o luna daca stiti dvs unde lucreaza.
Dar chiar asa, tatal dv. stie ca incercati sa-l executati? Ati incercat sa vorbiti cu el? Sa-i spuneti ca nu are rost sa plateasca si cheltuielile de executare?
Cand ati introdus actiunea pentru pensie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara dupa 18 ani andrusca16 andrusca16 Ce se intimpla cu pensia alimentara dupa ce implinesti 18 ani ? Mentionez ca parintii mei sunt divortati iar prin hotarire judecatoreasca tatal meu era obligat ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara Tina81 Tina81 buna ziua,sunt divortata din anul 2010 am o fetita de 11 ani iar de cand am divortat pana in ziua de azi fostul sot nu vrea sa plateasca pensia alimentara de ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara retinere din salariu Vilb Vilb Pot angajatorii sa refuze sa retina pensia alimentara daca e adusa sentinta judecatoreasca personal de tutor sau intimat mai ales ca judecatoria nu mai trimite ... (vezi toată discuția)