avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Contul 378 cu sold debitor
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Contul 378 cu sold debitor

La o firma de comert cu mai multe gestiuni se repeta un fenomen de luni de zile si anume: primeste discount de la furnizor consistent si in aceslasi timp face reducere de pret astfel incat vinde sub pretul de achizitie. Iese cu profit din discount, realizeaza pierdere la activitatea de comert si dupa descarcare ( calculata direct de program de contabilitate ) ramane cu sold debitor in contul 378. Ce sa fac cu acest sold?

Alte discuții în legătură

Descarcare gestiune anairam_unid anairam_unid Buna ziua, Am o firma care are comert cu amanuntul insa a vandut doar cu factura ,firma este neplatitoare de tva.Intrebarea mea este cum se descarca ... (vezi toată discuția)
Descarcare gestiune piese auto me.elena me.elena Buna ziua Am urmatoarea problema:un service auto care vinde piese auto dar face si reparatii auto deci are doua tipuri de venituri 704 si 707.problema este ... (vezi toată discuția)
Monografie discount la vanzare cu amanuntul ioana.diana.cristea ioana.diana.cristea buna ziua, imi puteti spune va rog monografia in cazul urmator: un magazin alimentar, decat sa aiba perisabilitati, prefera sa dea discount la produse, pe ... (vezi toată discuția)