avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 227 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare magazin de IT, amenajare spatiu
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare magazin de IT, amenajare spatiu

Nu stiu daca am postat bine, insa daca am gresit, cer scuze !
As dori sa deschid un magazin de IT (pc, laptopuri, hardware, accesorii, etc) si as vrea sa modific un garaj de la parterul blocului sa il fac magazin...El are 6 metri lungime x 4 latime . Am separat cu rigips magazinul de spatiu de depozitare si toaleta...
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 21:55, 25 Aprilie 2015
E foarte bine ce ati facut. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiu pentru desfasurarea activitatii ca pfa ginjuandreia ginjuandreia Vreau sa imi deschid o mica afacere, ca si PFA. Am un apartament pe numele meu, situat la parterul unui bloc.Langa bloc am concesionat o suprafata de pamant si ... (vezi toată discuția)
Distanta minima obligatorie intre o constructie existenta si axul drumului mariusbz mariusbz am achizitionat un spatiu comercial in mediul rural si acum cateva zile mi-am dat seama ca se afla la doar vreo 5-6 m de axul drumului national. constructia ... (vezi toată discuția)
Bloc fara trotuar in jur, fara ghene de gunoi Taitel2017 Taitel2017 Buna seara, As dori sa va insirui o poveste reala si va rog din suflet sa ma ajutati sa mi clarific gandurile...Acum doi ani am cumparat un apartament in ... (vezi toată discuția)