avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii ordin privind eliberare din functie cf.OUG.37/2009
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

ordin privind eliberare din functie cf.OUG.37/2009

Buna ziua,
va rog sa ma ajutati si pe mine; lucrez intr-o institutie publica si conform OUG.37/2009 directorul executiv al acestei institutii a fost eliberat din functie in baza unui ordin al ministrului.Directorul executiv a atacat in instanta la curtea de apel acel ordin si a primit prin hotarire suspendarea ordinului ministrului.
Cum pot face eu plata directorului executiv daca la institutie s-a schimbat organigrama si nu mai am post de director executiv, el transformindu-se in directoor coordonator.Mentionez ca in acest timp a fost numit si cel care detine postul de director coordonator si nu stiu cum o sa pot sa-i platesc pe amundoi.
va multumesc si astept raspunsul cit mai urgent
Cel mai recent răspuns: aura iftinca , utilizator 10:38, 30 Iunie 2009
sa inteleg ca detine aceeasi functie in cadrul institutiei , insa s-a schimbat organigrama?...
da, detine aceeasi functie din moment ce s-a obtinut suspendarea ordinului prin care era eliberata, dar eu nu mai am acel post la aceasta data
Ultima modificare: Marți, 30 Iunie 2009
aura iftinca, utilizator
directorii executivi cf.OU 37/2009 devin directori coordonatori ,organigrama posturilor la institutie s-a schimbat si cum este reincadrata persoana care a cistigat in instanta drepturile pe care le detinea inainte;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale sorin dan sorin dan Buna ziua, am si eu o rugaminte, puteti sa-mi spuneti si mie cum si cind intra o persoana in drepturi salariale, fac mentiunea ca un director executiv a fost ... (vezi toată discuția)
Numai in romania se poate asa ceva raduallan raduallan Speta: un functionar public de conducere de la o institutie de control este destituit ca urmare a reorganizarii institutiei (printr-o hotarare de guvern s-a ... (vezi toată discuția)
Interimat maria mateias maria mateias avem urmatoarea situatie: prin ordin al ministrului \"cineva\" este numit director general al unei institutii bugetare pentru 6 luni. la sfirsitul celor 6 ... (vezi toată discuția)