avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Societate pe actiuni in insolventa poate sa ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Societate pe actiuni in insolventa poate sa reintregesca capitalul social

Buna dimineata,

Societate pe actiuni care si a cerut insolventa si va intra in reorganizare poate sa si reintregeasca capitalul social?

Alte discuții în legătură

Iesire asociat unic din firma aflata in insolventa dsamoschi dsamoschi buna, sunt asociat unic intr-o societate comerciala aflata in insolventa. doresc sa ies din aceasta societate. care sunt pasii pentru a putea iesii. (vezi toată discuția)
Poprire salariu Dula Nicoleta Dula Nicoleta Buna dimineața, Am o firma pe care am inchis-o anul trecut. Am datorie pe firma la banca și îmi opreste din salariul unde lucrez acum. Cum pot baga ... (vezi toată discuția)
Hotarare aga caprice caprice cum se face o hotarare aga de majorare de capital a unei societati X aflate in reorganizare/insolventa? marirea capitalului se face prin aportul noului asociat ... (vezi toată discuția)