avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale hotarare aga
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

hotarare aga

cum se face o hotarare aga de majorare de capital a unei societati X aflate in reorganizare/insolventa? marirea capitalului se face prin aportul noului asociat Y, persoana juridica , aflata si aceasta in insolventa. societatea X este reprezentata de administratorul special iar asociatul Y este reprezentata de administratorul judiciar.

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:05, 24 Ianuarie 2012
nu se face
nu inteleg! atunci care este modalitatea prin care noul asociat sa intre in SC X in locul unui alt asociat Z persoana juridica?
Se poate, dar este o actiune complexa, destul de rar intalnita, care trebuie instrumentata de oameni de meserie - va recomand in acest sens un avocat care sa aiba si calitatea de practician in insolventa. Aceast demers trebuie sa aiba acceptul administratorului judiciar/lichidatorului judiciar si poate fi materializat in planul de reorganizare in conditiile Legii nr. 85/2006 privind procedura insolventei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspundere lichidare firma niculaucarmen niculaucarmen o societate a fost declarata insolventa. societatea a fost cesioanta de catre administratorul X care a provocat starea de insolventa a societatii. noul ... (vezi toată discuția)
Insolventa societate pe actiuni l.mihaela l.mihaela Stimati colegi doresc sa supun dezbaterii o speta care mie mi --a parut interesanta. SC X SRL in faliment este actionar majoritar detinand un procent de peste ... (vezi toată discuția)
Interpretare act aditional doru2dumitrescu doru2dumitrescu Buna ziua. in februarie 93 am infiintat o societate comerciala SRL impreuna cu inca 2 asociati, aportul capitalului social fiimd egal. in contractul de ... (vezi toată discuția)