avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale hotarare aga
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

hotarare aga

cum se face o hotarare aga de majorare de capital a unei societati X aflate in reorganizare/insolventa? marirea capitalului se face prin aportul noului asociat Y, persoana juridica , aflata si aceasta in insolventa. societatea X este reprezentata de administratorul special iar asociatul Y este reprezentata de administratorul judiciar.

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:05, 24 Ianuarie 2012
nu se face
nu inteleg! atunci care este modalitatea prin care noul asociat sa intre in SC X in locul unui alt asociat Z persoana juridica?
Se poate, dar este o actiune complexa, destul de rar intalnita, care trebuie instrumentata de oameni de meserie - va recomand in acest sens un avocat care sa aiba si calitatea de practician in insolventa. Aceast demers trebuie sa aiba acceptul administratorului judiciar/lichidatorului judiciar si poate fi materializat in planul de reorganizare in conditiile Legii nr. 85/2006 privind procedura insolventei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspundere lichidare firma niculaucarmen niculaucarmen o societate a fost declarata insolventa. societatea a fost cesioanta de catre administratorul X care a provocat starea de insolventa a societatii. noul ... (vezi toată discuția)
Insolventa societate pe actiuni l.mihaela l.mihaela Stimati colegi doresc sa supun dezbaterii o speta care mie mi --a parut interesanta. SC X SRL in faliment este actionar majoritar detinand un procent de peste ... (vezi toată discuția)
Schimbare asociati srl ca urmare a unui aport in numerar AndreiCr AndreiCr Buna ziua, Daca asociatul unic al unui SRL hotaraste marirea capitalului social prin aport in numerar, cei care aduc aportul in numerar pot fi introdusi ca ... (vezi toată discuția)