Am primit o factura fiscala din iulie 2006 pentru a fi inregistrata in contabilitate. Administratorul spune ca a uitat sa o dea pana acum. Cum pot inregistra factura si cum arata procesul verbal de predare-primire ca sa nu raspund eu pentru inregistrarea contabila, ci cel care a uitat sa predea factura in contabilitate. Mentionez ca factura este pentru achizitia unui teren de 4000 lei, firma este neplatitoare de TVA.
factura este intocmita in baza unui contract de vanzare cumparare?....este inregistrat in contabilitate terenul respectiv?
daca da , atunci in PV precizati data la care s-a primit factura , cu semnatura administratorului.
Am factura care este aferenta unui contract de vanzare - cumparare intre 2 societati comerciale. Problema e ca nu este inregistrat in contabilitate nimic. Contractul se refera la un imobil in valoare de 4000 lei . In rest nimic in acte, nimic in contabilitatea din 2006 si pana in prezent.
... ciudat : daca e teren trebuia inregistrat la impozite si taxe, in vederea impunerii , apoi cum s-a platit acea factura : numerar? erau plafoane de casa pe atunci , cu OP , cum s-a inchis plata , apar multe intrebari ....