avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Aplicare legea nr.145/2014
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Aplicare legea nr.145/2014

buna ziua, ceea ce as dori sa intreb este daca sunt obligat sa fiu inscris intr-o asociatie pt a putea primi atestatul de producator eliberat de catre primarie, sau se poate elibera si fara a fii inscris.? va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:54, 29 Aprilie 2015
Conform Legii nr. 145/2014, atestatul de producator reprezinta documentul eliberat persoanei fizice care desfasoara activitate economica in sectorul agricol, valabil pentru titularul acestuia, si care atesta calitatea de producator agricol persoana fizica. Acest document va cuprinde numele si prenumele producatorului agricol, precum si denumirea produselor si suprafata de teren exploatata, respectiv efectivele de animale, care sunt inregistrate in registrul agricol organizat de autoritatile administratiei publice locale pe a caror raza se afla terenul/ferma/gospodaria.
www.avocatnet.ro/content/art...

Atestatul de producător se eliberează, la cerere, persoanelor fizice care optează pentru desfăşurarea unei activităţi economice în sectorul agricol, după verificarea cu privire la
existenţa suprafeţelor de teren, respectiv a efectivelor de animale pentru care se solicită eliberarea atestatului de producător.
Prin urmare, atestatul de producator se poate elibera si fara sa fiti inscris intr-o astfel de asociatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretare legea 145/2014 otilia13 otilia13 Ca si producator agricol daca nu ma constiui in asociatia descrisa de lege, poate sa mi se elibeze certificatul de producator. Este obligatoriu ca ... (vezi toată discuția)
Pot vinde legume- fructe fara atestat de producator ? claudiughebauer1975 claudiughebauer1975 Vreau sa stiu cum pot face fapte de comert cu legume-fructe pe care le achizitionez de la producatori? Am nevoie de firma si casa de marcat, pot vinde in ... (vezi toată discuția)
Atestat producator si carnet comercializare grig1968 grig1968 Atestatul de producator se elibereaza si este valabil pe an calendaristic (adica de la 01.ian.2017-31.dec.2017),s-au pe an agricol (01 iulie 2017-30 iun. 2018)? (vezi toată discuția)