avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Modificare preturi si declaratie vamala de export
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Modificare preturi si declaratie vamala de export

Buna ziua,
Am renegociat un contract, cu un client din SUA. Noi am ajuns la un acord, vrem sa vedem si daca se poate. Am dori sa modificam retroactiv (incepand cu luna noiembrie 2014 sau cu ianuarie 2015) preturile bunurilor pe care noi le exportam in SUA. Unele modificari sunt in plus, altele in minus. Problema o reprezinta declaratiile vamale de export cu valorile aferente exporturilor facute in lunile respective. Acestea trebuie modificate? Exista vreo astfel de procedura? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Declaratie achizitii intracomunitare DB56 DB56 Firma noastra ( platitoare de TVA ), cumpara produse din Germania, pe care le revinde beneficiarilor din Romania. Marfa este expediata direct din Germania ... (vezi toată discuția)
Pensionare ancfd ancfd Va rog sa ma sfatuiti cand ar fi mai potrivit sa fie depus dosarul de pensionare la limita de varsta ( se indeplinesc conditiile) ,avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Livrare materiale de constructii in austria siracusa siracusa Buna ziua! As dori cateva informatii daca este posibil sau sa ma indrumati catre cineva in masura sa-mi raspund privind urmatoarea intrebare: Am o societate de ... (vezi toată discuția)