Inteleg din ce scrieti ca nu dvs va ocupati de calculul salariilor acolo, nu?
Ca sa stiu daca doriti amanunte de calcul, pentru ca din cate scrieti nu prea reiese ca ati avea informatii despre calculul salarial. Nu vreau sa luati asat ca pe o ofensa, ci doar ca o intrebare pentru a stii ce anume trebuie sa va explic mai bine.
Daca are contract pe durata nedeterminata acesta opereaza in continuare pana cand se schimba prin acordul partilor sau alte situatii. Referitor la trecerea pe comision a fost mentionat ceva undeva sau a fost doar o intelegere verbala?
Pe perioada concediului medical nu poate interveni nici o modificare a contractului de munca !
Deci firma este obligata sa plateasac concediile medicale atatea cate vor fi ele. Dupa aceea se va putea pune problema unei modificari a contratului de munca.
Si apropo de suma de care ziceti ca aprimit-o pe medical, ar fi o coincidenta cam mare sa fie exact cat ar fi luat salariu net daca lucra, undeva trebuie sa fie o greseala, pentru ca la medical sunt nicte diferente la plata contributiilor obligatorii catre stat !!
scuze pentru intarziere. Nu pot lua ca ofensa o constatare (justa). Nu am habar de cum se face calculul salariilor. Ceea ce am intrebat este ceea ce i s-a intamplat persoanei de langa mine. Nu cunosc contabilitate si nu am habar de ce trebuia facut. Inca o data va multumesc pentru rabdarea dvs si pentru ca a-ti vrut sa-mi raspundeti.
Ma intrebam doar daca-i corect ceea ce s-a intamplat. Adica, avand un salariu trecut pe cartea de munca de 2.020 intrand in concediu medical (100% - tuberculoza) a fost bine platit - 1400.
Necunoscand legislatia muncii si nici contabilitatea imi este greu sa stiu daca-i corect sau nu. Stiu doar ca a avut numai greutati in ceea ce priveste un act, un raspuns de la firma la care lucreaza. As dori sa va intreb mult mai multe dar imi este foarte greu sa scriu totul pe forum. nu stiu daca am dreptul sa las adresa de mail sau sa vb in particilar cu dvs (daca sunteti de acord, bineinteles).