avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Insusirea bunului gasit
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Insusirea bunului gasit

buna seara....va rog sa imi raspundeti la cateva intrebari...am gasit un portofel la magazinul la care lucrez, am luat banii iar portofelul l.am aruncat...la 10 zile a venit cineva de la politie cu o adresa pentru camerele video...m.am speriat deoarece nu vroiam sa afle sefii....am fugit la politie am dat o declaratie recunoscandu.mi fapta si restituind suma de 600 de lei (suma gasita)....la o saptamana cel de la politie a revenit si mi.a zis ca acea persoana nu e multumita si vrea daune morale 3000 de lei ....din ce mi.au zis dosarul nu ajuns la parchet, si as vrea sa se termine totul pentru a nu.mi pata cazierul si as vrea ca acea persoana sa,si retraga plangerea....sfatuiti.ma va rog
Pagubitul a mers la politie ca sa reclame, cel mai probabil, FURTUL portofelului, nu impresia lui ca l-ar fi ratacit, probabil, prin magazinul unde dvs. lucrati. De aceea politia a venit sa ceara inregistrarile camerelor de supraveghere. Faptul ca dvs, sustineti ca ati gasit acel portofel, v-ati insusit banii si ati aruncat acte, carduri ce s-ar fi putut afla inauntru, nu va rezolva deloc problema.
Ultima modificare: Duminică, 3 Mai 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic
politia nu a venit doar la acest magazin ci la toate din zona respectiva unde acea persoana credea ca si.a pierdut bunul.....va rog sa nu va mai spuneti parerea despre sinceritatea si moralitatea mea....nu am intrat pe acest forum sa mint (care credeti ca ar fi logica).....si regret enorm....as vrea sa pot intoarce timpul dar nu pot....multumesc celor care au incercat sa ma ajute cu o vorba buna..
Ultima modificare: Duminică, 3 Mai 2015
delialarisa, utilizator
:offtopic: @ Interventie moderator


Pe forum se discuta probleme juridice,
iar nu implicarea lui X sau lui Z in ele.
De asemenea, sunt interzise: atacul la persoana, comportamentul nepotrivit sau ofensator. Un comportament civilizat impune combaterea ideilor exprimate anterior si nu a persoanelor care le-au postat.
O altfel de atitudine duce la stergerea mesajului si poate atrage avertizarea utilizatorului sau chiar banarea temporara / permanenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am găsit un portofel in magazin si mi-l-am insusit. este considerat furt calificat? Leonsis Leonsis Buna ziua. Va rog sa ma ajutați să înțeleg ce am de facut in acest caz. Mentionez ca am gasit portofelul intr-un magazin pe un raft. Avea documente si suma ... (vezi toată discuția)
Insusirea bunului gasit... in tomberonul de gunoi! cristian.UE cristian.UE este legala insusirea bunului gasit intr-un tomberon de gunoi de pe strada? (vezi toată discuția)
Lnsusirea unui bun gasit ovy117 ovy117 In ziua de 4 iulie a.c. m-am aflat cu sotia intr-un magazin prevazut cu camere de supraveghere si sotia a uitat la casa portofelul cu o suma mare de bani. Am ... (vezi toată discuția)