avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Scoaterea a doi minori din tara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Scoaterea a doi minori din tara

buna ziua as vrea sa imi scot copii din tara sunt mama lor si nu am intocmit inca un divort cum pot face acest lucru si care sunt consecintele fara acordul tatalui, el fiind plecat in germania va rog ajutati-ma
si daca intocmim un divort pe comun acord motivul ca nu ne mai intelegem si altele...si ar vrea copii la fel cum ii vreau si eu ce sanse am sa pot obtine copii si sa pot pleca din tara cu ei?cam asta este situatia..va multumesc...
Dacă şi el vrea copiii, nu veţi obţine dreptul de a pleca cu copiii fără acordul lui. Problema e lungă şi complicată.
Divortul prin acord la notariat presupune obligatoriu custodie comuna, ceea ce in cazul parasirii teritoriului semnifica acordul tatalui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog lamuriri ptr incepere divort. vizo vizo buna seara ,sint in pragul unui divort si vreau sa stiu ce greseli sa evit ,am 2 copii minori si am nevoie de sfaturi ca nu stiu cum sa procedez,sotia merge sa ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna roberta1 roberta1 Buna ziua, Acum un an am divortat la notar de sotul meu, pe cale amiabila, iar cei doi copii minori rezultati din timpul casatoriei au ramas la mine (dar ... (vezi toată discuția)
Iesirea minorului din tara Hainaru Hainaru Buna ziua.Daca mie mi sa incredintat minorul in urma divortului ,mai am nevoie de acordul tatalui de a scoate minorul din tara ? (vezi toată discuția)